Брандирай ме/Повози се   "Всичко под един покрив е на три колела" или нов начин за външна реклама! Добави стойност към твоята марка заедно с нас! Това е Велотакси, което ние нарекохме Велофайтон!
DSC_9834
Велофайтоните на “Формула Марица Арт-Еко фестивал”
Monday, April 22nd, 2013

Велофайтоните на “Формула Марица Арт-Еко фестивал”

 

Откриваме сезона с нова промоция на един интересен фестивал!
Ето и малко повече инфо:

Община Димитровград е спечелила проект по оперативна програма „Регионално развитие”, който се нарича „Формула Марица Арт – Еко фестивал”.
Идеята на проекта е да преоткрие реката като пространство, около което е построен Димитровград. Чрез събитието ще се сложи началото на процес по облагородяване на тези пространства и плавното им интегриране в живота на града и общината. Чрез реката ще бъдат създадени нов тип връзки между кварталите в града, между града и селата, между града и другите градове. Във фестивала ще бъдат реализирани няколко кампании-събиране на екоматериали и годни за рециклиране материали в творчески депа, участие в артработилници за изработване на плавателни съдове, художествено оформление на традиционни за района лодки-каици.

 

 

Posted in Нашите Клиенти

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>